„Taste Boutique“ – išskirtinių tartarų ir kepsnių restoranas, kuriame susijungia menas, preciziškumas ir kokybė. Tai vieta apie beribę kūrybą, unikalumą ir įsimintiną skonių patirtį. Ypač didelį dėmesį skiriame estetikai ir kiekvieną savo patiekalą, lyg meno kūrinį, pristatome kiekvienam, trokštančiam nauju žvilgsniu pažvelgti į maisto kultūrą.
Degustacinio meniu „Lietuviški skoniai “ įkvėpimas – tai nuoširdūs prisiminimai apie vaikystę pas močiutę kaime, kuomet vasaros naktį su draugais ežere vėžiauji braidydamas pakrantėmis, žalios pievos papuoštos avių bandomis, rudenį renkami dideli, kvapnūs, geltoni svarainiai, iš kurių paruoši saldų sirupą žiemai bei kaimynas bitininkas, suaugusiems anuomet dovanodavęs naminio midaus.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
VĖŽIŲ UODEGĖLIŲ KAPOTINIS
Konjako ir Marie Rose padažas | vėžių ir brioche duonelės pudingas | greipfrutai | imbiero ikriukai.
TUNO TARTARAS
Sashimi klasės tuno kapotinis | skrudintų traškių ryžių su vėžių kiautų padažas | sūdyti kiaušiniai | stintenių ikrai.
ĖRIUKO NUGARINĖS IR JAUČIO UODEGŲ DUETAS
Ėriuko nugarinės ir jaučio uodegų kepsnys | karamelizuotomis, lietuvišku midumi gardintos morkos | kininis bastutis | gelteklės šaknis.
„DEGINTAS“ VARŠKĖS PYRAGAITIS
Svarainių padažas | aviečių variacijos.
Algirdo g. 31, Vilnius
Virtuvės šefai – Ugnius Valavičius ir Ramunė Kacevičienė
Rezervacijai:
+370 676 35999
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V 14:00 – 16:00 ir 19:00 – 22:00
VI 15:00 – 22:00
VII 15:00 – 20:00